Bine ați venit!

Termeni și Condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a utiliza website-ul acoperisurimoderne.ro. Accesul și utilizarea acestui site sunt supuse următoarelor termeni și condiții. Accesând și utilizând acest site, sunteți de acord să respectați și să fiți supus termenilor și condițiilor prezentate mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.

1. Utilizarea Site-ului

1.1. Utilizatorii acestui site sunt de acord să îl utilizeze în conformitate cu legile și reglementările aplicabile, și să nu folosească site-ul în scopuri ilegale sau interzise de acești termeni și condiții.

1.2. Nu sunteți autorizat să copiați, modificați, distribuiți, transmiteți, afișați, reproducți, publicați, licențiați, creați opere derivate, transferați sau vindeți niciun conținut, software, produse sau servicii obținute de pe acest site fără permisiunea scrisă prealabilă a Acoperișuri Moderne.

2. Drepturile de Autor și Marcile Comerciale

2.1. Toate conținuturile de pe acest site, inclusiv textele, graficele, siglele, imagini, clipurile video, sunetele, datele, informațiile și alte materiale, sunt proprietatea Acoperișuri Moderne sau a altor părți care ne-au furnizat conținutul și sunt protejate de drepturile de autor, mărcile comerciale, drepturile de confidențialitate și alte drepturi de proprietate intelectuală.

2.2. Nu aveți dreptul să modificați, să distribuiți, să transmiteți, să afișați, să reproducți, să licențiați, să creați opere derivate sau să vindeți niciun conținut de pe acest site, fără permisiunea scrisă prealabilă a Acoperișuri Moderne sau a deținătorilor de drepturi.

3. Limitarea Responsabilității

3.1. Acoperișuri Moderne nu își asumă nicio responsabilitate pentru daunele directe, indirecte, accidentale, speciale, punitore sau de altă natură care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site sau orice informații, produse sau servicii furnizate pe acest site.

3.2. Acoperișuri Moderne nu își asumă nicio responsabilitate pentru eventualele pierderi de date, prezentări grafice, informații sau orice alte date care ar putea apărea ca urmare a utilizării site-ului.

Acești termeni și condiții pot fi modificați în orice moment fără notificare prealabilă. Vă recomandăm să verificați această pagină periodic pentru orice modificări. Continuarea utilizării acestui site după orice modificare a termenilor și condițiilor implică acceptarea acestor modificări.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați: Click aici.

× Whatsapp